+45 22 38 36 72 info@smart-borger.dk

Smart-borger app

Tryghed & Tillid

Den nye persondatalov giver usikkerhed og utryghed for de sagsbehandlere der hver dag håndtere personfølsomme oplysninger fra deres borgere. Derfor giver vi nu muligheden for både at spare tid, ressourcer og overholde lovgivningen på en let og sikker måde når der kommunikeres med en borger.

Vi går op i sikkerhed!

Tillid og tryghed er nøgleord i et godt samarbejde.

Vores kommunikationssystem er krypteret og overholder GDPR. App’en til borgerne er sikret med NemId adgang og derfor er det kun borgeren der kan tilgå App’en og informationerne deri. Det er muligt at tilkoble flere personer til en fælles dialog. Dette understøtter ønsket om at implementere ÈN PLAN i kommunerne. Vores system kan bruges af alle implicerede personer og er uafhængigt af andre fagsystemer. Dog kan systemet skræddersyes, således at data til overføres fra et system til et andet, så alt dobbeltarbejde undgåes.

Let & sikker kommunikation

Kommunikation er nøgleordet i et godt og vellykket samarbejde mellem sagsbehandler og borger. Derfor har vi i Smart-Borger udviklet et beskedsystem hvor kommunikationen foregår sikkert og let, således at der ingen bekymringer er omkring personfølsomme oplysninger, lagring og samtykke. Dette er alt sammen tænkt ind i den App som borgeren har på sin Smartphone. 
Det kan være svært at overholde alle GDPR-regler og svært at overskue tilladelser om hvad der må og ikke må deles. Dette sikrer Smart-Borger, således at sagsbehandler kan rette fokus mod sine kerneopgaver uden at være usikker på om lovgivningen bliver overholdt.
Derudover har vi indtænkt flere funktionaliteter som skal effektivisere og optimere sagsbehandlers arbejde med borgeren, der er med til at frigive tid og ressourcer og undgå udnødig tidsspilde, konflikter og opfølgning.

Beliggenhed

Sankt Nikolaj 8
1953, Frederiksberg

Kontakt os

Info

CVR 31864070